|

IT-аутсорсинг врятує Україну: у США запустився проект Support Ukraine

IT-аутсорсинг врятує Україну: у США запустився проект Support Ukraine

Американський уряд разом з посольством України в США запустило сайт з рекламою української IT-індустрії SupportUkraine.us (з англ. - підтримай Україну).

Сайт SupportUkraine.us пропонує американським фірмам допомогти Україні вистояти у протистоянні з агресором Росією і врятувати свою економіку. Звичайно ж, за рахунок знаменитих на весь світ українських ІТ-талантів.

«Агресія Росії проти України прагне дестабілізувати українську економіку і загрожує новою холодною війною, що може призвести до глобальної економічної рецесії. Україна потребує вашої допомоги, щоб протистояти цьому. Але ми не просимо пожертвувань або ризикованих інвестицій. Замість цього, ми пропонуємо взаємовигідну програму для організацій з IT-аутсорсингу. Ми віримо, що Україна стане кращим варіантом для більшості аутсорсингових напрямків», - йдеться на сайті .

Дана програма стала результатом ініціативи посла України в США Олександра Моцика за підтримки компанії TransparentBusiness, чий керівник Олександр Конанихин, втік з Росії з політичних причин ще в 90-х і не з чуток знає, що таке імперські амбіції.

Проект «Cloudsource в Україні» дасть можливість американським і європейським компаніям вести бізнес в Україні дистанційно за допомогою інтернету. За словами посла, це має стимулювати створення тисяч робочих місць в області IT і зростання іноземних інвестицій в українську економіку.

Іноземні замовники теж отримають чимало переваг від такої співпраці, як з меркантильної точки зору, так і з цивільної:

  • Економія 40-75 %
  • Фахівці з видатним технічною освітою та європейською культурою
  • Великий пул талантів у таких дисциплінах, як Net, PHP, Java, мобільні додатки , iGaming розвиток , SaaS рішення, Cloud і т.д.
  • Прозорість і контроль за виконанням робіт
  • Данні про стан і вартості кожного аутсорсинг завдання та проекту оновлюються в реальному часі
  • Державна підтримка IT-індустрії за рахунок податкових пільг і низької податкової ставки
  • Підтримка демократії проти тоталітаризму.

Американські інвестори позитивно оцінили пропозицію українського посольства. На презентації доповіді обговорювалися не тільки переваги, але і ризики розміщення капіталу в Україні на випадок, якщо Росія спробує продовжити анексію території країни. Інвестори і партнери заявили, що реально оцінюють ризики, однак не бачать серйозної загрози своїй власності.

По матеріалам: ain.ua

Все по темі: , , ,



Економічні новини