|

Виробництво «АвтоКрАЗу» з початку року збільшилася на 73%

Виробництво «АвтоКрАЗу» з початку року збільшилася на 73%

«АвтоКрАЗ» в січні-березні 2014 року випустив 192 автомобіля, що на 73% більше, ніж у січні-березні 2013 року. У березні автозавод збільшив обсяг товарної продукції порівняно з лютим на 8,7%.

ПАТ «АвтоКрАЗ» (Кременчук Полтавської обл.) в січні-березні поточного року випустило 192 автомобіля, що на 73% більше аналогічного показника першого кварталу минулого року. При цьому продажі автомобілів зросли на 82,7% - до 201 автомобіля. «Такі результати особливо показовими на тлі загального спаду виробництва в автомобілебудівній галузі країни», - підкреслили в прес-службі підприємства. За цей період зросли обсяги виробництва за іншим напрямом діяльності автозаводу - зокрема, випуск продукції ливарного виробництва збільшився на 20,6%.

«АвтоКрАЗ» продовжує нарощувати виробництво з початку року, незважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в країні, а також в країнах-замовників і постачальників комплектуючих. У березні автозавод збільшив обсяг товарної продукції порівняно з лютим на 8,7% - до 60,7 млн грн, випустивши 67 автомобілів. У загальному обсязі вироблених в березні машин частка бортових склала 43%, шасі - 54%, сортиментовозов - 3%. Всі автомобілі призначалися для експорту.

По матеріалам: trucks.autocentre.ua

Все по темі: ,



Економічні новини