|

ЛАЗ у 2015 році побудує завод в Бразилії

ЛАЗ у 2015 році побудує завод в Бразилії

Будівництво заводу з виробництва автобусів у Бразилії розпочнеться у 2015 році.

Про це в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ" розповів голова правління компанії Сіті Транспорт Груп (управляє ЛАЗом) Ігор Чуркін.

"Нещодавно пройшов етап переговорів з партнерами в Бразилії, де плануємо розгорнути великі експортні програми. Наші машини там популярні - треба цим скористатися. Вони потребують фінансових схем участі (кредити, лізинг). Китайці, європейці готові надавати тривале кредитування, але нам потрібно відповідати цим очікуванням", - наголосив керівник компанії.

За словами Чуркіна, до кінця цього року Сіті транспорт груп готує документацію щодо проекту будівництва заводу, а в 2015-му, спільно з місцевим партнером, стартує саме будівництво: «Потенціал ринку Бразилії - до 2 тисяч автобусів в рік».

Про інші подробиці співвласник заводу не розповів, однак зазначив, що проект тільки стартує і говорити про подробиці передчасно. Він також додав, що компанія чекає від нового президента підтримки розвитку українськими підприємствами експортних програм. 

"Також необхідно знижувати процентні ставки за кредитами і дуже важливо звернути увагу на розвиток нових індустріальних центрів", - резюмував голова правління компанії.

Компанії Сіті Транспорт Груп належить бренд ЛАЗ. До складу компанії входить три виробничі майданчики: у Дніпродзержинську(автобуси середнього класу, міські автобуси), Запоріжжі (автомобілі швидкої допомоги, мобільні медичні клініки, трамваї, спеціальна техніка), Львові (тролейбуси, туристичні та люкс автобуси).

По матеріалам: zaxid.net

Все по темі: , , ,



Економічні новини